Even voorstellen

Ik ben Henno Dasselaar, getrouwd met José en vader van Joris, Iris en Sjors. Ik heb verschillende technische/commerciële opleidingen op MBO en HBO niveau afgerond. In het verleden heb ik als reisleider in Afrika en Azië gewerkt, en als directiechauffeur voor de Raad van Bestuur van een grote verzekeringsmaatschappij.

Ondanks deze drukke baan heb ik daarnaast meerdere van onze woningen zelf verbouwd en gerenoveerd. Daardoor heb ik een ruime ervaring opgedaan in alle verschillende aspecten van de bouw en grondwerk. Sinds 2005 run ik samen met José een B&B Camping. Hier heb ik ook verschillende accommodaties zelf bijgebouwd. Op ons terrein heb ik eigenlijk alles zelf ontworpen en gerealiseerd zoals beschoeiing, parkeerplaatsen, septic tanks, waterleiding, elektra, drainage, terrassen, bomen verwijderd etc. etc.

Doordat ik in 2016 door een reorganisatie ontslagen ben heb ik mij geheel kunnen richten op wat ik eigenlijk het liefste doe.

“Verbouwen en van niets iets moois maken”

Ik merk dat ik het ook erg leuk vindt om mensen te adviseren, helpen en motiveren om zelf aan de slag te gaan. Want mijn motto is:

“Als je het zelf doet, weet je tenminste dat het goed gebeurt”

Als je inspiratie wil opdoen ben je bij ons van harte welkom!